Rideskole

Er du vild med heste, og kunne du tænke dig at lære og ride?

- Så er Digelsgård stedet for dig!!

 

Digelsgård Rideskole tilbyder ridning på alle niveauer og til alle aldre. Vi har ryttere fra 3 til over 70 år. Vi har det hele, hvad enten du er til hygge, spring, dressur eller ponygames.

Alle vores underviserer, er voksne og giver en kvalificeret undervisning. Holdene er opdelt i lileput, som er 1/2 times hold for begyndere, let øvet timehold, som er når man har lært at ride galop, øvet timehold for de der søger udfordringer, samt voksenhold. Derudover er der ponygameshold og  for halvparterne er der springhold.

2 gange årligt har vi "Hygge-sløjfe-stævne", hvor alle rideskoleryttere kan deltage. Derudover afholdes der jævnligt stævner som partryttere er velkomne til at deltage i. 

Vi har desuden søde ponyer i alle størrelser, nogle mere udfordrende at ride end andre, hvilket betyder det aldrig bliver kedeligt at gå til ridning på Digels, selv om man er en øvet rytter. Vi er meget opmærksomme på at vores ponyer er glade og sunde, de fodres derfor med foder af god kvalitet, og kommer på fold hver dag. 

 

 

Har du lyst til at prøve, er du velkommen, vi giver en gratis prøvetime!!

På vej hjem fra skoven
Efterårsridetime ;-)
Mange af vores rideskoleponyer er gode til at springe...
Pony games DM i Aarhus
Lilleputhold til hygge-sløjfestævne...